28 januari 2006

Vilka är Linköping knitters?

Det kanske är dags att presentera vår stickgrupp lite kort. Det hela började i november 2004, då 2 av oss fick kontakt genom sticklistan och bestämde oss för att träffas. Vi fick snabbt napp av två personer till och sedan var Linköpings stickcafé ett faktum. Vi fortsatte att träffas mer eller mindre regelbundet och focl allt eftersom napp från allt fler likasinnade Östgötar. Numera brukar det komma ett tiotal stickare och stickerskor på träffarna, och allt som allt är vi närmare 20 aktiva.

Vi är en mycket blandad grupp stickintresserade i alla åldrar, av båda könen, med olika vardagssysselsättning, olika ursprung och livssituationer. Vi delar dock ett stort intresse för stickning, virkning, garner och annat som har med stickning och virkning att göra. Och så delar vi ett stort behov av att umgås med andra med samma passion för denna hobby. Det är häftigt att umgås med människor som på vissa sätt är så olika en själv, men som man på andra sätt har så mycket gemensamt med.

Jag har en liten tanke om att vi allihop ska turas om att skriva här på bloggen och rapportera från våra träffar och om andra händelser som vi tycker är viktiga. På så sätt hoppas jag att våra läsare kan få en lite bättre bild av vår härligt blandade grupp.

Vill du veta mer om oss? Fortsätt att följa vår blogg, titta in i vår Yahoogroup (kanske rent av bli medlem där?), eller fråga oss genom att använda kommentarsfunktionen här på bloggen.

/M

1 kommentar:

Désirée sa...

Jättebra Maria!
Jag tycker att 2-3 peroner åt gången ska kunna administrera bloggen och att dessa personer ska roteras bland de intresserade.
Jag tycker också att vi tar för vana att skriva en "krönika" efter våra träffar (iaf de informella) och i den borde det ingå en eller flera bilder på våra projekt.
Ta med kameran nästa gång!