07 januari 2008

Vilka är Linköping knitters?

Linköping knitters är ett gäng stick- och virkintresserade människor som träffas på café i Linköping för att sticka, umgås, koppla av, fika och ha trevligt ihop.

Tanken med vår verksamhet är att det ska vara så fritt och kravlöst som möjligt. Gruppen har ingen ordförande eller ansvarig - vi hjälps åt med det som behöver fixas baserat på vilja och förmåga. Vi har en person som har huvudansvar får vår e-postlista och en annan som ansvarar för bloggen, men även med detta hjälps vi åt.

Träffarna präglas också av kravlöshet. Man behöver inte anmäla sig i förväg eller komma någon exakt tid. Det är helt enkelt bara att dyka upp de gånger man kan, vid den tid som passar och stanna så länge man vill. Vi har inga speciella teman för våra träffar, utan var och en stickar på det han eller hon känner för. Ibland tar någon med sig en ny stickbok eller ett spännande garnfynd för att låta de andra bläddra eller klappa.

Gruppen är väldigt blandad – olika kön, ålder, livssituationer, intressen, kunskaper och erfarenheter. Alla tillför något på sitt sätt, och alla är välkomna.

Utöver café-träffarna har vi en massa annat för oss, som tex tågstickningar, workshops, utflykter, World Wide Knit in Public day och en massa annat.

Blir du nyfiken? Titta förbi och sticka lite med oss!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra!

Tullan sa...

Hej.
Va kul att ni stickar och trivs.Det är superviktigt att det får leva vidare till glädje för de yngre.Inte minst för att det är min dotter Jenny som stickat sin första tröja hos Er och klarat det mesta helt själv med flätor och allt.Därför måste jag rösta på Tomte nr 4.
Tips!Kolla tidningen Land v49 en fantastisk filt med Dalamotiv det är en utmaning.
Ha det gott alla stickvänner.
mvh Tullan