05 mars 2006

På spaning


Igår spanade vi nog alla lite extra när vi kom till Waynes. Inte bara för att hitta bord på ett i princip fullsatt Waynes utan framför allt för att snappa upp eventuella nyfikna stickerskor som lockats dit av artikeln i Corren. Efter lite diskret förfrågande bland nästan färdigfikade bekantingar och obekantingar fick vi tag på två bord brevid varandra och med några extra stolar fick vi till slut plats allihop. För även om flera av "stammisarna" var på Syfestival i Stockholm så blev vi en rätt stor skara. Om jag räknat rätt så var vi 12 personer och av dessa var det inte mindre än fyra helt nya (Emmelie, Linda, Kristina och Lina), och en långväga gäst i form Mauds bekanting Susanna från USA, som varit med en gång tidigare.

Kul att se så många nya ansikten, hoppas att ni vill fortsätta sticka med oss!

För de nytillkomna vill jag också passa på att berätta att vi har en maillista där vi pratar stickning och planerar eventuella spontana träffar mellan de redan planerade. För att gå med på listan surfar ni hit: http://uk.groups.yahoo.com/group/lkpgknitters/ och klickar på knappen "Join This Group!" som finns ganska långt upp till höger, för att skapa ett konto och bli medlem på listan.


Edit 10/3: uppdaterat med bild från träffen den 3/3.


/Maria

5 kommentarer:

Linda sa...

Tack för att jag fick vara med, det var väldigt trevligt! Blev otroligt fascinerad av hur duktiga ni är allihop (kanske framför allt av somligas virkningshastighet...)och av de fina alster ni gör!
Drömmer om att en dag kunna lära mig göra sådana vackra saker, men tills dess tragglar jag vidare med mina rätstickade muddar. :-)

Elisabeth sa...

Linda, rätstickade muddar är inte det sämsta!

Kul att ni hade en lyckad träff trots att några av oss valde syfestivalen!

Lovisa sa...

Åh, jag såg precis att det är stickcafé på mimn artonårsdag, vilken lycka!!!

Kram, Fosco

Anonym sa...

Interesting website with a lot of resources and detailed explanations.
»

Anonym sa...

I find some information here.