29 augusti 2011

Hantverksmarknaden

Här skulle det bli ett bildrikt inlägg som skildrade vårt deltagande på gårdagens hantverksmarknad men undertecknads mobiltelefon somnade in för gott igår när jag skulle blåtanda över bilderna. Nu finns det lyckligtvis bilder som jag tagit med andras kameror, så det kommer ett till inlägg inom kort.

Det var en blåsig och lite kylig dag igår, men när solen kom fram var det riktigt skönt. En hel del folk i omlopp och många stannade och pratade med oss, tittade på vår lilla utställning och köpte lotter i vårt garnlotteri. Stickbänkar hade vi två stycken och på dessa stickades det flitigt. Några visitkort delades ut, så kanske får vi besök av nya stickvänner under hösten. :)

Garn såldes som smör i solsken. Så härligt att det finns ett sådant intresse och stick- och virksug i Linköping med omnejd. Annette hade med sig massor med fint Lovikkagarn från Ullcentrum och Kampes, och en stor reakorg med blandat garn. Garnpaletten bjöd på färgprakt när hon sålde sitt färgglada handfärgade ullgarn precis bredvid oss. Förutom Garnpaletten och Garnebo, så var också Garnverket på plats. I deras stånd kunde man klappa underbar Gotlandsull i (för mig) nya vackra färger.

En riktigt härlig dag hade vi!

Inga kommentarer: