14 juni 2012

Rapport från WWKIPD 2012

I lördags firade Linköping knitters och Linkmaskan WWKIPD. Till att börja med var det perfekt picknickväder och vi slog oss ned i gräset och njöt av solen och varandras sällskap. Ganska snart började dock molnen torna upp sig och när de första dropparna regn föll flyttade vi in i Tropikhusets café istället. Där satt vi ett par timmar och stickade, fikade och hade det mysigt tillsammans, allt medan regnet tilltog utanför. Det kom t.o.m. ett par åskknallar framåt eftermiddagen.

I år blev vi en ovanligt liten skara, 5 stickare. Vi brukar ju bli ett rejält gäng, men i år var vi väldigt sena med att ta tag i arrangemanget. Det var nog bara några dagar kvar till WWKIPD när vi bestämde dag, tid och plats och därför hann nog inte informationen nå ut till alla intresserade tyvärr. Nästa år hoppas jag att vi kan var ute i lite bättre tid så att fler har möjlighet att delta.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Det finns inga datum för hösten 2013 - har ni lagt ner?

Anonym sa...

2012 menar jag..

Minera sa...

Vi har lite tekniskt strul just nu som har hindrat oss från att sätta upp nya datum men vi lever fortfarande och går regelbundet till stickcaferna.