05 juni 2006

World Wide Knit In Public Day

PÅMINNELSE!

Vi ses på lördag den 10 juni kl 13-> i Trädgårdsföreningen och vid regn i Tropikhuset!


Snart är det dags! För andra året i rad uppmärksammar stickintresserade världen över World Wide Knit In Public Day (förkortat WWKIP-day). Lördagen den 10 juni är det dags!

Förra året var planen att ha stick-picknick i trädgårdsföreningen, men på grund av regnet så flyttade vi oss till Berget Café och tehus. Här är en bild från WWKIP-day 2005:

Foto: Maud

Och här är den officella hemsidan årets WWKIP day:
http://www.wwkipday.com/

Vad säger ni visst måste vi hitta på något kul denna dag? Vågar vi försöka oss på en ny picknick, eller ska vi hitta på något annat?

/Maria

6 kommentarer:

Désirée sa...

Jaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Picknick i trädgårdsföreningen och om det regnar går vi in i tropikhuset :)

Fröken Fräken sa...

Ja, självklart måste detta manifesteras! Picknick låter bra!
Ska vi göra extra reklam? Bjuda in allmänheten att komma sticka med oss? Jag vet ju att ni haft tidningskontakter förut - kanske kan man få med en liten rad inför detta?

Kattmamman sa...

Jaaa, bra idéer, jag är på!

Vad tror ni om att vi gör en liten public utställning också med våra finaste alster - gratis förstors! Man vet ju aldrig någon kanske vill lägga ett bud.

Anonym sa...

picknick oyeah, men i trädgårdsföreningen finns det inte så mycket publik. skulle vara trevligt att hänga på stora torget och sticka, så vi verkligen ses av så många som möjligt. eller trädgårdstorget. eller gyllentorget. ett torg, alltså, för där tror jag att publiken är som störst.

Anonym sa...

Åh vad roligt med en stickförening så nära mig! Kanske vågar mig dit då.

Anonym sa...

Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
»