18 oktober 2006

IG till Santinis

Idag hade vi ett låååångt stickcafé. De första kom redan vid tre-tiden och de sista gick vid halv nio. Härligt att vi har blivit så många att vi kan göra så tycker jag :)

Däremot var det inte lika härligt att besöka Santinis, tyvärr. Strax efter det att 4 av oss anslutit till gruppen (och bestält både mat och dryck) fick de andra höra att "Ska ni sitta kvar längre får ni faktiskt beställa något" och då hade ändå de redan ätit mat och hade dricka kvar, men tydligen var det inte tillräckligt trots att de 4 nyanlända gästerna. Tidigare på eftermiddagen blev gruppen ombedd att byta bord från ett vid fönstren till ett inne i mörkaste hörnet. Vissa har visst inte fattat att stickning är trendigt, utan ville gömma oss så långt in de kunde. Allmänt tråkig attityd och dåligt bemötande alltså. Dessutom var det dålig belysning och rätt hög ljudnivå. Nej, dit återvänder vi inte.

Tur att vi är så trevliga av oss själva så att det räcker för att kompensera för det dåliga bemötandet ;) Tack allihop för en trevlig stick-stund!


PS: Nästa onsdagsträff (onsdag 1 nov) har vi bestämt oss för att prova Mokka i Filbytergallerian. Och hoppas få bättre bemötande där!

2 kommentarer:

Démonée sa...

SANTINIS: BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH!

Anonym sa...

Hej!
Jag var på Santinis med min familj i hälgen och det var nog det bästa vi gjort i Linköping denna gång!

T Belenos